Videoland – Gestrand

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Gestrand
Formaten: Rich Media, Video banners, Mobile Portrait, Mobile Verticle, IAB bannerset

Opdrachtomschrijving:
De drama, liefde en het zomerse gevoel van deze nieuwe reality serie hebben wij prachtig samengevat in deze Videoland campagne. Met een aansprekende intro video en een prachtig geanimeerde eindkaart zetten we deze serie mooi in het zonnetje. 

De intro video waarmee de banners openen geven je alvast een voorproefje van alle sensatie die je te wachten staat. De beelden worden extra versterkt met een opvallende tekst animatie die echt in de video lijkt te zitten. 

Hierna volgt de overgang naar een zomerse eindkaart, waarin creatief gebruik is gemaakt van animatie. De golven zijn zo geanimeerd dat het net echt lijkt, de enorm realistische manier van animeren geeft een uniek effect aan het artwork. Je zou bijna denken dat we gebruik hebben gemaakt van video maar niets is minder waar. 

En er bleken meer mensen onder de indruk van deze creatie want de Mobile Verticle uit deze set is bekroond tot Weborama Creatie van de Maand Mei! 🏆

Wil jij ook zo’n zonnige campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!