Videoland – Judas 2

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Judas 2
Formaten: Cross Device Page Takeover, IAB Bannerset, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
Judas II, het spannende vervolg op het eerste deel van deze serie, volgt het leven van een getuige in de zaak tegen Willem Holleeder. Een luguber verhaal, maar dan eens vanaf een andere kant gefilmd.

In deze HPTO en DV360 bannerset hebben wij ervoor gekozen om de twee getuige groot in beeld te brengen. Hierdoor is de angst in hun ogen goed zichtbaar, zowel in de moving portraits als in het artwork. Op de achtergrond zijn de handen van Holleeder te zien die de vrouwen in zijn greep houdt.

Speciaal aan deze campagne is de overgang van Astrid naar Sonja en weer terug. Bij mouse-over wordt er een glitch geactiveerd die zorgt voor een naadloze wisseling van de twee personages. Opvallend en uniek!

Wil jij ook zo’n spannende bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!