Mattel – Barbie – Multiple Campaigns

Info & formaten

Creatie voor: Mattel
Project: Barbie Let’s Go Camping, Barbie Dreamhouse, Barbie Mermaid Power
Formaten:  Interactive Halfpage Ad, Page Takeover, Interactive VPAID, Skinned Video, Social Video, Multiple versions

Opdrachtomschrijving
In deze case kijken we naar verschillende Barbie campagnes. Drie vrolijke, kleurrijke en hele zoete campagnes met elk een aantal leuke animaties en interacties.

Met de Barbie Mermaid Power neem je een duik in het diepe en ontdek je Barbie’s onderwaterwereld. De bubbels en bewegende staart van de poppen doen het net lijken alsof je je in de oceaan bevindt. In de Barbie Dreamhouse nemen we een kijkje in Barbie’s fantastische huizen. Beweeg er met de muis overheen om de producten nog van dichtbij te zien. De laatste is Barbie Let’s Go Camping waarin je samen met Barbie de natuur in trekt. Met de camper of in een tent slaap je onder de prachtige sterrenhemel.

Voor elke versie hebben hebben we diverse formaten opgemaakt waaronder een Page Takeover en VPAID. In de creaties is een slider geplaatst zodat de gebruiker zelf kan bladeren tussen verschillende producten. Op deze manier kunnen veel verschillende items worden uitgelicht, ook in de kleinere formaten.

Alles is opgemaakt in de bekende huisstijl met zoete kleurtjes en veel glitters. Hiermee spreken we de jonge doelgroep zeker aan!

Wil jij ook zulke vrolijke banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!