Mitsubishi Electric – Warmtepomp Winactie

Info & formaten

Creatie voor: Mitsubishi Electric
Project: Warmtepomp Winactie
Formaten:  IAB Bannerset, Statics, GIF

Opdrachtomschrijving

Een duurzame winactie, dat is helemaal van deze tijd! In samenwerking tussen Mitsubishi Electric en de KNVB maak je kans op een warmtepomp voor thuis en op je club.

Deze winactie hebben we op een leuke manier weergegeven in deze bannerset, opgemaakt in twee varianten. In de variant voor op de club is een grotere warmtepomp te zien met bekende presentator John Williams. In de thuis variant zien we een kleinere warmtepomp. De speelse animaties maken het een opvallende banner!

Wil jij ook zulke leuke banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!