Disney – Haunted Mansion

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Haunted Mansion
Formaten: Interactive Half Page Ad, DOOHs, Social Video (1080×1920) en (1080×1080).

Opdrachtomschrijving
In de film “Haunted Mansion” krijg het bekende spookhuis uit Disney World, eindelijk haar eigen verhaal. Aan ons de taak om dit spannende verhaal onder de aandacht te brengen.

In de creaties worden de verschillende personages aan je voorgesteld. Compleet in thema staat elk karakter in een soort tarot kaart. Deze kaarten hebben wij geanimeerd om de spannen en het mysterie nog groter te maken. Daarnaast vallen de karakters zo extra op. Het verschilt in deze campagne per formaat of het een interactieve ad is, of dat de slideshow automatisch afspeelt in de vorm van een video.

Wat deze campagne zo leuk maakt, is de grote hoeveelheid materiaal die we tot onze beschikking hadden. Want ookal was de keuze reuze, we hebben alles op een samenhangende manier kunnen gebruiken.

Wil jij ook zo’n vette creatieve Set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!