Disney+ – The Walking Dead S11

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project:The Walking Dead S11
Formaten: Social Video’s

Opdrachtomschrijving:

Met de laatste afleveringen van seizoen 11 kwam er een einde aan de hitserie The Walking Dead. De afleveringen zijn the streamen op Disney+ en daarvoor hebben wij een aantal vette social video’s mogen maken.

We ontvingen een prachtig artwork wat goed gelaagd was. Hierdoor konden we dit statische materiaal op spectaculaire wijze tot leven brengen. Om de spanning en dreiging goed over te brengen zijn de zombies en acteurs in een 3D ruimte gezet waarbij de zombies vooraan, constant op de acteurs afkomen. De mist en rook zorgen voor een kille setting wat de video’s helemaal afmaakt.

Met al deze elementen samen hebben we de sfeer van de serie goed te pakken gekregen. Hiermee weten we zowel de vertrouwde fans als potentiële nieuwe kijkers enthousiast te maken.

Wil jij ook zulke gave Social Video’s? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!