Videoland – Eindejaars Cadeaukaart Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Eindejaars Cadeaukaart Campagne
Formaten: Rich Media, IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
Het nieuwe jaar begin je goed met Videoland! Om deze voordelige eindejaars actie onder de aandacht te brengen hebben wij een dynamische IAB bannerset ontwikkeld. In de set komen diverse, populaire titels voorbij welke te bekijken zijn op het streamingsplatform. De drie titels blijven zichzelf steeds opnieuw afwisselen. Nadat de animatie voorbij is kan de gebruiker door middel van een mouse-over actie de tijdlijn herstarten waardoor alle titels opnieuw voorbij komen.

Omdat deze set dynamisch is opgemaakt veranderen de titels automatisch na de ingestelde datum. Zo was het heel makkelijk om met slechts één bannerset, zowel Sinterklaas- als Kersttitels uit te lichten. Deze paste zich aan, aan de huidige datum.

Wil jij ook zo’n dynamische bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!