Gaumont – Belle et Sébastien

Info & formaten

Creatie voor: Gaumont
Project: Belle et Sébastien
Formaten: Advergame

Opdrachtomschrijving:
Wij kregen de kans om een mooie advergame te ontwikkelen voor deze Franse avonturenfilm. Belle et Sèbastian is een kinderfilm over de vriendschap tussen een herdersjongen en een grote witte hond. 

Door het inzetten van een interactieve advergame, dagen we de jonge doelgroep uit om actief betrokken te raken bij de advertentie. Op deze manier verhogen we het engagement wat weer zorgt voor betere resultaten.

De advergame is een bekend spelletje ‘Zoek de verschillen’. Er worden de gebruiker twee bijna identieke stills uit de film voorgeschoteld. Door hier en daar wat kleuren aan te passen of voorwerpen te laten verdwijnen hebben we zeven verschillen gecreëerd. Aan de gebruiker om deze op te sporen. En wanneer hij er even niet uit komt heeft hij zelfs de mogelijkheid om de advertentie om hulp te vragen.

Na het oplossen van de game wordt overgegaan op de eindkaart.

Wil jij ook zo’n vette advergame? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!