Fox – The Thing About Pam

Info & formaten

Creatie voor: Fox
Project:  The Thing About Pam
Formaten: Cross Device Page Takeover, Rich Media, Seedtag

Opdrachtomschrijving:
True Crime & komedie, de perfecte combinatie voor een bijzondere mini-serie. We volgen de iets wat opvallende Pam Hupp, verdachte in een gruwelijke moordzaak. Ter promotie van deze serie hebben wij verschillende creaties opgemaakt waaronder een HPTO, diverse Rich Media banners en video’s.

Om het thema meteen duidelijk te maken openen de creaties met het beeld van een politiewagen met zwaailichten. Snel hierna schuift het hoofdpersonage in beeld met haar opvallende frisdrank beker.

In de HPTO is er ruimte om te openen met enkele beelden uit de serie om het karakter van Pam zo nog beter naar voren te brengen. Ook zie je in de eindkaart dat de twee skins en het billboard prachtig met elkaar samenwerken. De zwaailichten lopen door de drie formaten en bewegen synchroon aan elkaar. Ook bij mouse-over!

Wil jij ook zulke spannende banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!