Videoland – CRM Dynamic bannerset

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: CRM Dynamic bannerset
Formaten: Dynamische IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving
Een van de beste manieren om jouw doelgroep te bereiken, is door middel van persoonlijke informatie. Persoonlijkheid spreekt aan en blijft hangen. Door het inzetten van dynamische banners maken wij het je eenvoudig om HTML5 banners te optimaliseren voor elke gewenste doelgroep. 

Deze creatie voor Videoland is een voorbeeld van zo’n dynamische set. Via verschillende data wordt er bijgehouden wat de kijker allemaal op Videoland heeft bekeken en waar zijn interesse ligt. Hier wordt de inhoud van de creatie op aangepast. Dus ben jij enorm fan van zoetsappige, Nederlandse rom-coms? Dan zul je gelijkwaardige titels geadviseerd krijgen in deze bannerset.

De klant kan aan de achterkant zelf de verschillende titels aanpassen, op die manier blijft de banner altijd up-to-date en kunnen ook de allernieuwste films en series uitgelicht worden.

De creatie is opgemaakt in de welbekende huisstijl van Videoland en de verschillende titels zijn in een carrousel geplaatst. Zo kan de gebruiker er zelf op zijn gemakje doorheen bladeren.

Wil jij ook zo’n dynamische bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!