Videoland – Brand Always On campagne

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: Brand Always On campagne
Formaten: Dynamische IAB bannerset

Opdrachtomschrijving
Een bannerset die je het hele jaar door kan laten lopen zonder dat het saai of achterhaald wordt? De geheime truc is een dynamische bannerset. Hierin pas jij eenvoudig en snel de inhoud van de bannerset aan.

Binnen deze creatie voor Videoland kan de klant zelf de afbeeldingen in de bannerset aanpassen wanneer hij wilt. Wanneer er dus weer nieuwe titels te bekijken zijn op de streamingsdienst, kunnen deze gemakkelijk in de bannerset worden gezet. Zo blijft hij altijd up-to-date.

De creatie is opgemaakt in de welbekende huisstijl van Videoland met duidelijke teksten en blokken.

Wil jij ook zo’n opvallende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!