Auto.nl – Dynamic Ad

Info & formaten

Creatie voor: Auto.nl
Project: Dynamic product ad
Formaten: Dynamische IAB bannerset

Opdrachtomschrijving
Dynamische ads zijn booming en de mogelijkheden voor deze ads worden steeds groter. We hebben samen met Auto.nl een mooie set dynamische IAB banners neergezet voor de snelle beslisser campagne. De doelgroep ziet verschillende type auto’s voorbijkomen, elk met de eigen prijs en specificaties.

De banners communiceren met een zeer uitgebreide XML feed, waar alle type auto’s met de bijbehorende prijzen, subsidie, afbeelding en landingspagina in staan omschreven. Wanneer een auto verkocht is, is deze niet meer in de banner te zien.

Op deze manier is de banner ook geautomatiseerd, en neemt dit veel handmatig werk weg bij de adverteerder.

Win-Win dus!

Naast XML is het ook mogelijk om te werken met andere type feeds.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn van zo’n vette dynamische bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!