Disney+ – Ahsoka

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Ahsoka
Formaten: Rich Media bannerset (billboard 970×250, rectangle 300×250, halfpage ad 300×600), Digital Out of Home, social video’s, TikTok video’s

Opdrachtomschrijving:
Star Wars fans opgelet! Er staat weer een nieuwe serie voor je klaar, helemaal in het oude vertrouwde Star Wars universum!

Om Ahsoka te promoten hebben we een aantal magische creaties in elkaar gezet. Het artwork hebben we los getrokken en door opvallende lichteffecten toe te voegen komt het hoofdpersonage echt tot leven. In een groot deel van de formaten hebben we ook gebruik gemaakt van videomateriaal om nog meer van de serie te kunnen laten zien.

 

Wil jij ook zo’n vette bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!