Videoland – André Hazes

Info & formaten

Creatie voor: Videoland
Project: André Hazes
Formaten: Cross Device Page Takeover, IAB Bannerset, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
We hebben een aantal bannersets mogen maken voor de nieuwe documentaireserie van André Hazes, dé serie waarin Hazes gedurende 2 jaar lang wordt gevolgd door de camera’s.

Het artwork is een serie opvallende foto’s waarin mooi gespeeld is met licht en donker. We creëren in de ads een 3D effect door de armen van André Hazes los te animeren van de rest van zijn lichaam. Ook maken we in de APTO gebruik van een video-intro. Doordat André Hazes in het gebruikte videomateriaal subtiel beweegt lijkt de advertentie op deze manier echt tot leven te komen. 

Wil jij ook zo’n vette bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!