Disney – Amsterdam

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Amsterdam
Formaten: DOOHs, IAB Bannerset, rectangle, large mobile banner

Opdrachtsomschrijving:
Een film met een grote sterrencast en als titel een welbekende Nederlandse stad, dan hebben we het natuurlijk over Disney’s Amsterdam. We hebben voor deze film een rectangle en large mobile mogen maken. Daarnaast ook een aantal Digital Out of Homes die, geheel gepast, draaiden in het metrostation van Amsterdam. Een van de unique selling points van deze film is dat hij vol zit met bekende acteurs. Deze hebben we zoveel mogelijk in de ads weten te verwerken om hier extra aandacht mee te trekken en film hiermee te verkopen.

We denken altijd na over hoe we producten op de best mogelijke manier neer kunnen zetten, om de doelgroep zo goed mogelijk aan te spreken.

Wil jij ook zo’n vette IAB Bannerset en DOOHs? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!