Vandebron – Merkcampagne najaar 2023

Info & formaten

Creatie voor: Vandebron
Project: Merkcampagne 2023
Formaten: Video Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Zie hier! Met trots presenteren wij ons bekroonde project. De HPTO die we voor deze campagne hebben gecreëerd, heeft de Campaign of the Month Award gewonnen.

Vandebron is een energiemaatschappij die groene energielevert. Maar wanneer wordt er nou de meeste groene energie opgewekt? Dat is waar deze campagne van Vandebron antwoord op geeft.

De Page Takeover start met een full-screen video die prachtig overloopt van skins naar header en zo meteen de aandacht trekt. Hierna volgt een soepele overgang naar de interactieve eindkaart waarin je als gebruiker verschillende inzichten krijgt over (groen) stroomverbruik.
In de linkerskin verschuif je eenvoudig de slider om zelf een gokje te wagen over wanneer er vandaag de meeste stroom wordt opgewekt. Hierna verschijnt een blok in beeld waarin het juiste antwoord te lezen is.
En het allermooiste? Deze gebruiksvriendelijke HPTO is compleet dynamisch, hierdoor geeft hij elke dag andere resultaten. Hij beweegt mee met de actualiteit en de informatie op de website van Vandebron en wordt steeds weer live ingeladen.

Wil jij ook zo’n dynamische Page Takeover? Neem dan met ons contact op!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!