Disney+ – The Mandalorian – Season 3

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Mandalorian
Formaten: Rich Media, Dooh, Social Videos, Triple Digital, Cross Device Page Takeover

Opdrachtomschrijving

Mandalorian fans werden dit jaar getrakteerd met een nieuw seizoen vol avonturen van Mando en Grogu.

Deze avonturen hebben we tot leven gebracht door te werken met een combinatie van video en animatie.

We starten met pakkende shots die zo groot mogelijk worden afgespeeld, en gaan over naar het eindbeeld van de campagne. Het keyart hebben we tot leven gebracht met een aantal kleine animaties, om toch de aandacht te trekken van de doelgroep. Want beweging heeft zich keer op keer weer bewezen meer uit te nodigen door te klikken in de banners.

We hebben diepte gecreëerd door Mando los te trekken van de achtergrond, en de particles op de voorgrond toe te voegen. Er zit een licht destabiliserend effect in om een opvallende overgang te maken naar het eindbeeld, waar de geanimeerde blasters van Mando zorgen voor de finishing touch.

Wil jij ook weten hoe we jouw artwork kunnen laten opvallen? Neem dan met ons contact op!

 

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!