MGA – Fluffy Stuffiez

Info & formaten

Creatie voor: MGA
Project: Fluffy Stuffiez
Formaten: Fullsized Interactive In-app, Billboard, Skinned video

Opdrachtomschrijving
We kunnen weer aan het sparen met deze nieuwe, kleurrijke knuffeltjes! Fluffy Stuffiez van MGA zijn schattige karakters die je zelf kunt onthullen door de pluisjes er vanaf te trekken. Dit zorgt voor een echt verrassingseffect!

Wij hebben verschillende formaten op mogen maken om deze knuffeltjes in de schijnwerpers te zetten. Een vrolijke opdracht waar we veel kleur in terug hebben laten komen.

Op de achtergrond is een doorlopende achtergrond geplaatst, deze sluit naadloos aan waardoor hij oneindig door kan blijven lopen. Dit zorgt voor een leuk en vooral opvallend effect dat de jonge doelgroep zeker zal aanspreken. Op de voorgrond vind je een carrousel met hierin de verschillende Fluffy Stuffiez die je met een simpele muisbeweging kunt onthullen!

In de skinned Video zijn de Fluffy’s uitgeknipt en los over de randen van de video geplaatst. Door ze een beetje te laten overlappen wordt er een mooi geheel van gemaakt. Deze onthullen zichzelf met een leuke mini-explosie!

Wil jij ook zo’n schattige campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!