Vandebron – EV Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Vandebron
Project: EV Campagne
Formaten: Page Takeover, Mobile Portrait, Rich Media

Opdrachtomschrijving:
Dit project voor Vandebron is een mooi voorbeeld van hoe je videomateriaal omtovert tot prachtige bannerads. De beelden behouden hun kwaliteit en blenden mooi in, in de verschillende bannerformaten.

Voor deze campagne ontwikkelde wij een HPTO en Mobile portrait met intro-video. De verfrissende huisstijl van het merk is hier mooi in terug te zien. Door de creaties rustig te houden en weinig teksten of knoppen toe te voegen laten we de beelden nog meer spreken.

In de Page Takeover hebben we video door laten lopen in de skins en header waardoor het een mooi en doorlopend geheel is geworden. Je ziet de auto letterlijk van links naar rechts rijden.

Wil jij ook zo’n video bannerset? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!