National Geographic – Europe from above

Info & formaten

Creatie voor: National Geographic
Project: Europe from above
Formaten: Rectangle, Half Page Ad

Opdrachtomschrijving:

Deze toffe Multivideo creatie bestaat uit 4 video highlights. Normaal is dit lastig met gelimiteerde bestandsgroottes van banner formats en moet je water bij de wijn doen op kwaliteit of aantal video’s. Door het gebruik van de slider die werkt op een klik kunnen we echter om het datalimiet heen en 4 video’s scherp in één banner verwerken.

Na interactie met de ads zijn ook mooie cinematische geluiden mogelijk om nóg net dat extra beetje impact te maken.

Verder is de kracht hier dat we prachtige beelden van NatGeo kunnen aanvullen door een banner te maken die hierbij past en optimaal inspeelt op de emoties van de NatGeo kijker.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!