Univé – Wasmachine Kapot

Info & formaten

Creatie voor: Univé
Project: Wasmachine Kapot
Formaten: Interactive IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
Voor de verzekeraar Univé hebben we een interactieve bannerset mogen maken over de juridische rechten die je hebt als je wasmachine kapot gaat. Wasmachine-eigenaren kunnen de interactie aangaan met de chatbot en antwoord geven op de vraag. Afhankelijk van welk antwoord er gekozen wordt, krijgen ze een eindbeeld te zien met meer informatie en een button die leidt naar de juiste exitlink.

Een interactie die naast leuk, ook heel nuttig is omdat de informatie en exitclick gepersonaliseerd is aan de keuze van de gebruiker.

We hebben verschillende onderdelen uit de tekeningen geanimeerd, om de teksten te ondersteunen. De wasmachine hebben wij zelf getekend, compleet in de huisstijl van Univé. Zo sluiten alle illustraties perfect bij elkaar aan!

Goed om te weten dat wij dus ook de middelen in huis hebben om diverse, illustratieve assets zelf te creëren!

Wil jij ook zo’n interactieve bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!