Vandebron – Eindejaarscampagne 2022

Info & formaten

Creatie voor: Vandebron
Project: Eindejaarscampagne 2022
Formaten: Rich Media, Page Takeover, Interscroller, YouTube Masthead, Swipecube

Opdrachtomschrijving:
Vandebron is een energiemaatschappij die groene energielevert. Maar waar komt groene energie vandaan als de wind niet waait, of de zon niet schijnt? Dat is waar deze campagne van Vandebron antwoord op geeft.

Het project bestaat uit een grote set html5- en videocreaties. Van elk bannerformaat hebben wij twee varianten opgemaakt, een met animatie en een met video. Wel hebben we ervoor gezorgd dat beide versies goed bij elkaar aansluiten en deze boodschappen overgebracht wordt.

Vandebron leverde ons voor deze campagne enorm krachtig beeldmateriaal aan waar wij niet veel aan hebben toegevoegd. Zo hebben we advertentie kalm en rustig gehouden laten we het beeld voor zichzelf spreken. De subtiele animaties op de tekst zorgen ervoor dat banner niet te statisch wordt, waardoor hij blijft opvallen.

Wil jij ook zo’n krachtige campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!