Disney+ – Christmas Campaign 2022

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Christmas Campaign 2022
Formaten: Cross Device Page Takeover, APTO, IAB Bannerset, Rich Media, DOOH, Video

Opdrachtomschrijving:
De jaarlijkse kerstcampagne van Disney+ stond natuurlijk ook in 2022 weer voor de deur. Dit jaar hebben we de standaard Disney+ uiting in een vrolijk kerstjasje gestoken. Aan de blauwe boog hebben we namelijk een feestelijke lichtslinger gehangen met knipperende lampjes. Dit zorgt meteen voor een gezellige kerstsfeer.

In de banner zelf komen verschillende titels voorbij van de leukste films en series die tijdens de kerstperiode te bekijken zijn. Bij mouse-over gaat de Disney+ boog omhoog en beneden, en verschijnen er steeds weer nieuwe titels in beeld. Dit zorgt voor een leuke interactieve toevoeging aan de banners.

Het was een groot project met veel verschillende creaties in zowel HTML5- als video-formaat voor in de Digital out of Homes.

Wil jij ook zo’n feestelijke campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!