Disney+ – Ziggo Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Vodafone Ziggo Campagne
Formaten: Digital Out of Home, NEO Hoogcatherijne, Ziggo Dome, Narrowcasting, GIF

Opdrachtomschrijving:
Disney+ is nu ook te zien bij Ziggo en om dat te vieren is de volledige ZiggoDome ingepakt met een impactvolle Disney+ creatie. Naast deze reusachtige creatie hebben onze campagnes ook op andere DOOH-schermen, verspreid over het hele land, gedraaid!

De video’s openen met de feloranje Ziggo-kleur om er meteen uit te knallen. Hierna worden er verschillende, populaire titels getoond om potentiële klanten warm te maken voor het grote aanbod van de streamingsdienst.  We eindigen vervolgens met een Ziggo outro om de kijkers ook aan het einde nog eens de boodschap van de campagne mee te geven . De campagne bestaat uit twee verschillende varianten met in beide versies een andere set aan titels.

Naast de flinke DOOH-schermen, hebben we ook de kleinere narrowcasting schermen gevuld met een doorvertaling van deze video. De titel die hierachter verscheen was compleet afhankelijk van de locatie waar deze getoond zou worden. Handig! Want op deze manier kan er nog beter ingespeeld worden op het publiek.

Verder zijn er speciaal voor Ziggo zelf,  nog een tweetal multipurpose GIF animaties gemaakt in Disney+ stijl. Deze kunnen zij vervolgens weer gebruiken en inzetten waar ze maar willen.

Wil jij ook zo’n opvallende en krachtige campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!