Vandebron – Brandingscampagne 2022

Info & formaten

Creatie voor: Vandebron
Project: Brandingcampagne 2022
Formaten: Page Takeover, Interscroller

Opdrachtomschrijving:
Groene energie is belangrijker dan ooit, dat vindt ook Vandebron. In deze brandingscampagne laten ze zichzelf van hun beste kant zien en gaan ze voor het vergroten van hun brand awareness.

De schoonheid van Vandebron hebben wij weten te vangen in twee mooie bannerformaten. Door het beeldmateriaal voor zichzelf te laten spreken en niet al te veel extra’s toe te voegen blijft het een advertentie die kalmte en rust uitstraalt. De subtiele animaties op de iconen en tekst zorgen ervoor dat banner net wat meer opvalt en hiermee onderscheiden we ze van andere ads.

Wil jij ook zo’n video bannerset? Neem dan contact met ons op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!