Pathé Thuis – Top Gun: Maverick

Info & formaten

Creatie voor: Pathé Thuis
Project: Top Gun: Maverick
Formaten: Digital Out Of Home, Rich media, Page Takeover, IAB bannerset

Opdrachtomschrijving:
Top Gun: Maverick is nog niet heel lang uit maar wordt door veel filmkenners nu al beoordeeld als een van de beste films ooit. En de beste film ooit verdiend natuurlijk ook de beste digitale advertenties!

Wij kregen van Pathé Thuis de opdracht om een groot scala aan bannerads te ontwikkelen. Allemaal in de herkenbare huisstijl van Pathé Thuis maar dan wel gemixt met de actie en snelheid uit deze Top Gun sequel.

Een deel van de banners begint met een video-intro vol met vette actieshots. Hierna wordt overgegaan op de eindkaart waarbij we de hoofdpersoon opvallend in het midden hebben geplaatst. Tom Cruise is nou eenmaal hét gezicht van deze film dus hij kon natuurlijk niet ontbreken.

Wil jij ook zo’n vette campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!