USP – St. Maarten

Info & formaten

Creatie voor: USP
Project: St. Maarten
Formaten:  Rich Media, DOOH, Video Ad

Opdrachtomschrijving
Het is dan misschien niet het allereerste vakantieland waar je aan denkt… Maar St. Maarten is dé perfecte plek voor een culturele zonvakantie.

Om dit eiland eens goed in het zonnetje te zetten ontwikkelde wij een aantal prachtige video ads. In de banners is gewerkt met een content carrousel, gevuld met video en foto-materiaal. Hierdoor swipe en switch je eenvoudig tussen alles wat St. Maarten je te bieden heeft. De beelden in combinatie met de korte teksten zorgen voor een sterke en duidelijke communicatie.

In de andere video-formaten hebben we mooiste videobeelden uitgekozen en samen gemonteerd tot een zomerse clip die meteen de aandacht trekt!

Wil jij ook zo’n zomerse Rich Media Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!