Betnation – Always On Campagne

Info & formaten

Creatie voor: Betnation
Project: Always On Campagne
Formaten:  IAB banners, Rich Media, Page Takover

Opdrachtomschrijving
De spanning van het casino maar dan gewoon bij jou thuis, dat is waar Betnation voor gaat! Geen kledingvoorschriften, geen dure drankjes maar gewoon lekker spelen!

Nog meer voordelen van Betnation hebben wij verwerkt in een aantal gave Rich Media creaties waaronder een HPTO. De verschillende USP’s zijn in een carrousel geplaatst die zowel automatisch als met de hand ronddraait. De teksten in deze vakken worden ondersteund door speelse 3D iconen die de boodschap nog verder versterken.

De rest van de ruimte is gevuld met nog meer van deze 3D objecten die subtiel zijn geanimeerd waardoor de banners enorm dynamisch zijn.

Wil jij ook zo’n vette Rich Media Bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!