UPI – The Bad Guys Polen

Info & formaten

Creatie voor: UPI
Project: The Bad Guys Polen
Formaten: Page Takeover

Opdrachtomschrijving:
Voor de Dreamworks animatie film The Bad Guys mochten wij onze creativiteit inzetten een Page Takeover te maken. 
De uitdaging was een opvallende creatie te maken in relatief korte tijd en met weinig artwork. Challenge accepted!
Een scene in de video spot inspireerde ons om te gaan spelen met een bepaalde animatie. Het resultaat: we hebben het team van The Bad Guys tot leven gebracht in deze APTO door ze te animeren waardoor ze driftend de bocht om komen scheuren en op een grappige manier blijven na stuiteren in de auto. Erg leuk om bij mouse over nog even mee te spelen. 

Wil jij ook zo’n vette Page Takover? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!