Disney+ – Pride Campagne DOOH

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Pride Campagne DOOH
Formaten: Static DOOH, Animated Video DOOH

Het centrum van Utrecht mocht zich eindelijk weer eens klaarmaken voor de jaarlijkse Utrecht Canal Pride. Disney+ vind het belangrijk dat je kan zijn wie je bent, dus dit was een mooi moment voor hen stil te staan bij de vele series en films die zij beschikbaar hebben die aansluiten bij deze doelgroep.

Alle schermen van in Utrecht kleurden naast Disney+ blauw ook de andere kleuren van de regenboog met de gave Digital Out of Home creatie die we hebben mogen maken. En omdat veel van deze schermen zich in de stad bevinden mochten we hier ook een volledig geanimeerde video voor opmaken. We hebben een subtiele zoom in het artwork en de logo’s gebruikt om de titels één voor één te tonen. Op deze manier trekken we mooi de aandacht van het publiek, maar zijn de titels nog goed zichtbaar en lang in beeld. Extra veel impact dus voor titels als Love Victor, Fire Island, The Ignorant Angels, Modern Family, Pixar’s Out en Pose.

Wil jij ook zichtbaar zijn in de stad met jouw campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!