Pokémon TCG Sword & Shield

Info & formaten

Creatie voor: Pokémon
Project: TCG Sword & Shield
Formaten: Interstitial

Opdrachtomschrijving:
Voor de Pokémon Trading Card Game hebben we een interactieve Interstitial gemaakt. De kijker maakt in deze creatie kennis met de drie nieuwe Hisuian starters door eenvoudig met de pijlen te navigeren. Deze vorm van interactie is herkenbaar en is daarom ook bij de jonge doelgroep goed inzetbaar bij het promoten van nieuwe producten of Pokémon karakters. Het artwork van Pokémon is om van te smullen, wat ons de vrijheid gaf de kijker meteen mee te nemen in de wereld van Pokémon. Zo hebben we bij het onthullen van het karakter een tof effect toegevoegd waarmee de karakters tot leven komen.

De Interstitial is responsive en werkt op zowel landscape als portrait, handig voor deze generatie die actief is op verschillende (mobiele) apparaten!

Wil jij ook zo’n vette Interactieve creatie? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!