UPI – Super Mario Bros Movie

Info & formaten

Creatie voor: UPI
Project: Super Mario Bros Movie
Formaten:  Skinned video

Opdrachtomschrijving
It’s-a-Me, Mario! We kennen hem natuurlijk allemaal wel, de charmante loodgieter en zijn bijzondere vrienden. Na vele videogames schittert hij nu ook in zijn allereerste bioscoopfilm.

Om jong en oud enthousiast te maken voor deze vrolijke film creëerde wij deze kleurrijke video-skin. Het beeld opent met een aantal leuke animaties op de verschillende karakters. Op de achtergrond zie je bliksem, lichtflitsen en rook voor extra dynamiek.

Wil jij ook zo’n opvallende skinned video? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!