Disney – Ant-man and the Wasp: Quantumania

Info & formaten

Creatie voor: Disney
Project: Disney – Ant-man and the Wasp: Quantumania
Formaten:  IAB Bannerset, Rich Media, APTO, Cross-Device, DOOH, Video

Opdrachtomschrijving
We reizen terug naar het Kwantum rijk voor een nieuw avontuur! Het belooft weer een spannende film te worden vol gave effecten die wij ook in onze creatives hebben weten door te trekken. Voor dit project hebben we een breed scala aan banners en DOOH-creaties op mogen maken.

Het grootste deel van de creaties opent met een video-spot, hiermee trekken we meteen de aandacht van de gebruiker en wordt de spanning opgebouwd. In de spot worden verschillende oude, en nieuwe karakters geïntroduceerd. Voor de overgang naar de eindkaart is een opvallend effect ingezet dat net doet lijken alsof je door een wormgat reist. Een mooi bruggetje naar de film.

In de banners hebben we een uniek mouse-over effects toegepast waarbij het artwork in 3d meebeweegt met de muis. Ook de button animeert mee op de muisbeweging. Dit zorgt voor een mooi en opvallend geheel.

Wil jij ook zulke opvallende creates? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!