Unzipped Sixteen

Info & formaten

Project: Unzipped Sixteen
Formaten: IAB bannerset, Rich Media, Medium Rectangle, Halfpage Ad

Opdrachtomschrijving
Unzipped Sixteen is de zomer-reeks die je wilt lezen als je van lust en liefde houdt.
Voor deze creatie hadden we weinig materiaal tot onze beschikking. Met slechts een zonsondergang op het strand en een boek cover wisten we er toch een opvallende verschijning van te maken. En bovenal weet de banner het romantische zomer thema van het verhaal goed te vangen.

De achtergrondvideo hebben we zo bewerkt dat hij naadloos doorloopt. Het is een oneindige loop geworden waardoor het lijkt alsof de prachtige zonsondergang nooit ophoudt. Na 15 seconden stopt de video automatisch met spelen maar hij wordt weer hervat bij mouse-over.

De boekcover hebben we in een 3D object geplaatst waardoor het net een echt boek lijkt. Met de muis kun je het boek subtiel bewegen om het 3D effect nog meer te versterken.

Wil jij ook zulke romantische banners? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!