Jumbo Spellen – Dessineo

Info & formaten

Creatie voor: Jumbo Spellen
Project: Dessineo
Formaten: Animated Billboard

Opdrachtomschrijving
Dessineo is een spel waarin jonge kinderen stap voor stap verschillende dingen leren tekenen. In deze creatie laten we de drie stappen zien tot het tekenen van een gitaarspelende dinosaurus. De stappen worden ondersteund met beeldmateriaal. In het midden is een afbeelding te zien en rechts een video. 

Aan het einde volgt een packshot zodat de doelgroep het spel herkent en weet waar het over gaat. De verschillende overgangsanimaties en mouse-over effecten geven de banner een speels en vrolijk effect. Een echt opvallende en kleurrijke banner die aanspreekt!

Wil jij ook zo’n leuke creatie? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!