Ajax vrouwen vs Feyenoord – kaartverkoop

Info & formaten

Creatie voor: Ajax
Project: Ajax vrouwen vs Feyenoord – kaartverkoop
Formaten: IAB bannerset, social video, TikTok, Digital out of home, Page Takeover

Opdrachtomschrijving
Ajax tegen Feyenoord, het is en blijft een spannende wedstrijd. Om de kaartverkoop voor deze vrouwenwedstrijd te stimuleren ontwikkelde wij een flinke bannerset compleet in de huisstijl en kleuren van Ajax. De aangeleverde video’s hebben we geoptimaliseerd voor elk formaat en zorgen voor een mooie binnenkomer.

Door middel van animatie leggen we de naduk op de lage prijs van de tickets. In de HPTO hebben we een dynamische aftel-timer geplaatst die aftelt tot het moment dat de wedstrijd begint om extra urgentie te creëren voor de doelgroep om meteen een kaartje te kopen

Wil jij ook zo’n opvallende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!