Schleich – Eldrador Mini Creatures

Info & formaten

Creatie voor: Schleich
Project: Eldrador Mini Creatures
Formaten: Interactive Inapp
Opdrachtomschrijving:

De Eldredor mini creatures zijn wezens uit de lava-, ijs-, steen- of junglewereld, allemaal zien ze er net wat anders uit en hebben ze net weer andere krachten. Het contrast tussen deze vier werelden hebben wij terug laten komen in deze interactieve Inapp.

De gebruiker kan naast een Master Robot en bijpassende achtergrond, ook uit verschillende mini figuurtjes kiezen. Als er een favoriete combinatie gemaakt is kan de mini in de robot geklikt worden en volgt een explosie in bijpassende kleuren.

Deze creatie het werkt zowel in landscape als portrait modus van je telefoon en kan dus heel breed ingezet worden!

Wil jij ook zo’n interactieve campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!