Univé – Juridische zekerheid

Info & formaten

Creatie voor: Univé
Project: Juridische zekerheid
Formaten: APTO

Opdrachtomschrijving
Wat moet je doen bij conflicten die je zelf niet meer opgelost krijgt? Of wanneer er dingen gebeuren die in jouw ogen niet helemaal eerlijk zijn? Deze APTO geeft antwoord op al je vragen op juridisch gebied.

Univé levert rechtshulp op maat zodat je als klant altijd verzekert bent van een juiste afhandeling. In deze Page Takeover komen veel elementen samen. Zo is er in zowel de linker- als rechterskin een slider geplaatst met verschillende content. Links lees je meer specifieke info voor particulieren of ondernemers. Rechts vindt je diverse blogposts die je direct doorlinken naar de juiste webpagina.

Door de hele HPTO op dezelfde manier op te maken en te animeren, vormt het ondanks de wisselende inhoud, een mooi geheel. Het is een informatieve creatie geworden die vol zit met relevante info maar zeker niet te druk oogt voor de gebruiker. We hebben het overzicht goed weten te behouden.

Wil jij ook zo’n informatieve Page Takeover? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!