Disney+ – Value Brand Campaign

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: Value Brand Campaign
Formaten: Page Takeover, Cross Device, IAB Banners, Rich Media, DOOH

Opdrachtomschrijving
In deze campagne hebben we een algemene set gecreëerd die het huidige aanbod van Disney+ laat zien.

De verschillende titels zijn in in de Disney+ kaders geplaatst en wisselen elkaar af in een carrousel. Ook staat hebben we er een tekst overheen geplaatst die steeds anders is in elke slide.

Alle creaties zijn uiteraard opgemaakt in de herkenbare huisstijl van Disney+ en is her te gebruiken voor nieuwe titels en releases. Dit maakt het een efficiënte en tijdbesparende campagne!

Wil jij ook zo’n uitgebreide campagne? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!