Tilburg University – Filosofie

Info & formaten

Creatie voor: Tilburg University
Project: Filosofie
Formaten:  IAB Bannerset, Social Video

Opdrachtomschrijving
Voor de opleiding Filosofie op Tilburg University hebben wij een grote set banners mogen ontwikkelen. Het leuke aan dit project is dat we echt van begin tot eind betrokken zijn geweest.

Omdat ze nooit eerder zo flink hebben uitgepakt met adverteren via HTML5 banners en Social Video’s kregen wij grote vrijheid in het bedenken van een concept en visueel design. Om het schoolse thema door te trekken zijn we gegaan voor een collage met veel briefpapier, losse afbeeldingen en schuine hoeken.

Dit ontwerp maakt de banners speels, opvallend en aantrekkelijk voor de doelgroep. In totaal zijn er 50 IAB banners opgemaakt en 8 Social Video’s, verdeeld over een meisjes- en jongens-variant. Elke creatie is een doorvertaling met kleine verschillen in tekst en kleur.

En alle banners blijven onder de 150kb en zijn dus inzetbaar als Google Display formaten!

Wil jij ook zo’n opvallende bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!