Disney+ – A Small Light

Info & formaten

Creatie voor: Disney+
Project: A Small Light
Formaten:  Halfpage ad, Cross-Device, APTO, Video banner, Social, DOOH, Samsung Ad Tiles

Opdrachtomschrijving
‘A small light’ is een indrukwekkende mini-serie dat zich afspeelt in de tweede wereldoorlog. Miep Wies hielp verschillende onderduikers in het Achterhuis, waaronder de jongste onderduikster: Anne Frank.

Voor deze creaties vonden wij het belangrijk om de doelgroep niet teveel af te leiden van dit heftige onderwerp. Het is een thema dat zich niet direct leent voor grote animaties of opvallende ontwerpen.

Toch hebben we op een subtiele manier dynamiek aan weten te brengen in het donkere en mysterieuze artwork. De creaties openen met brandende kaars die langzaam het gezicht van het hoofdkarakter verlicht. De vlam is op een realistische manier geanimeerd en er is zelfs reflectie in het gezicht te zien.

De Social video’s openen met een video-spot en in de HTPO is er gewerkt met verschillende stills waar je als gebruiker doorheen kunt bladeren. Op deze manier wordt er nog net wat extra achtergrondinfo over de serie gedeeld.

Wil jij ook zo’n mooie bannerset? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!