Swiss Sense 2017

Info & formaten

Creatie voor: Swiss Sense
Project: Jubileum, Brand Story, Aeromax

Formaten: IAB banners, Dynamische banners, HPTO, Swipecube

Opdracht omschrijving

Voor Swiss Sense Nederland, Belgie, Duitsland en Oostenrijk hebben we diverse DoubleClick en Adwords bannersets mogen ontwikkelen voor de Winter campagnes. De Winter campagne is verdeelt in Brand Story (branding met video), Jubileum collectie (collectie van 3 gericht op branding en sales) en Aeromax (Uitleg speciaal type matras). Van alle sub campagnes hebben we volledige IAB bannersets mogen ontwikkelen met onder andere Rectangles, Halfpage ads, Skyscrapers en Billboards. We hebben per campagne en invulling gekeken welke formaten daar wel en niet bij pasten.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!