Disney Coco

Info & formaten

Creatie voor: Disney Pixar
Project: Coco

Formaten:  Affiperf Billboard, Exploitanten Banners, IAB banners, Mobext Video Halfpage Banner, Ron AHPTO, Pathe AHPTO, Pathe Large mobile banner, Vue Carrousel,   Kinepolis HPTO,  Digital OOH,

Opdracht omschrijving

Via Yoki Network hebben wij voor de filmrelease “Coco” voor Disney de digitale Rich Media banners en Digital Out of Home video’s ontwikkeld. Het doel van de campagne was om de film op een mooie manier aan de doelgroep bekend te maken en zoveel mogelijk mensen naar de bioscoop te krijgen.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!