SSH – Infographic Privx

Info & formaten

Creatie voor: SSH
Project: Infographic Privx
Formaten: Infographic Website Module

Opdrachtomschrijving:
Voor deze creatie kwamen twee werelden samen: DSlab en Campage. Onze skills van Campage hebben we gecombineerd met onze skills voor creaties van DSlab en een geheel nieuwe interactieve creatie gemaakt.

Het doel van deze campagne was om een update die normaal als PDF gedeeld wordt, om te toveren naar een interactief platform die inzetbaar is op de website van de klant. En met interactief willen we natuurlijk net even dat stapje verder gaan, door bepaalde verrassingen in de creatie te verstoppen om mee te interacteren. Naast het animeren van de karakters in het design, worden bepaalde elementen geanimeerd op mouse-over, zoals het naar beneden vallen van de Post-its.

De bezoeker kan van links naar rechts door de ruimte heen bewegen om verschillende inhoudelijke hoofdstukken te ontdekken, elk met een eigen dashboard aan informatie. Alles natuurlijk volledig te bekijken op zowel desktop als mobiel!

Wil jij ook zo’n vette Infographic? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!