Spin Master – Bakugan Evolutions

Info & formaten

Creatie voor: Spin Master
Project: Bakugan Evolutions
Formaten: Interactive Billboard

Opdrachtomschrijving:
Bakugan is een populair actie-spel waarbij met kaarten en fysieke karakters tegelijk wordt gespeeld. Het speelgoed is afgeleid uit de Japanse anime en deze stijl zie je ook sterk terug in onze creaties. De borders, knoppen, achtergrond en teksten sluiten allemaal naadloos aan op de huisstijl.

Dit interactieve billboard opent met de verschillende Bakugan kaarten groot in beeld. Hierna wordt overgegaan op de eindkaart. Linkas is een video-spot te zien en in het midden zijn de verschillende packshots geplaatst. Met de pijltjes blader je gemakkelijk door alle producten en kijk je ze op je gemak nog eens terug.

Deze opzet is een eenvoudige maar perfecte manier om meerdere producten uit te lichten en interactie toe te voegen aan de banner.

Wil jij ook zo’n vet Billboard? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!