FOX – Dr. Death

Info & formaten

Creatie voor: Fox
Project: Dr. Death
Formaten: Page Takeover, Halfpage Ad, Rectangle, Billboard, IMDB IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:

Voor de spannende dramaserie Dr. Death van FOX hebben we een meerdere banners mogen maken. De serie gaat over een bloedstollend waargebeurd verhaal van een criminele chirurg. Om de grimmige sfeer van de serie weer te geven in onze ads, hebben we een glitch-effect toegepast op het artwork in combinatie met een subtiele knipper van het licht. Zo hebben we in een APTO en andere Rich Media de sfeer van de serie goed te pakken weten te krijgen. Ook bij de statische IAB Bannerset hebben we ervoor gezorgd dat het artwork de boodschap optimaal weergeeft.

Wil jij ook zo’n vette Rich Media set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!