National Geographic – Vikings: The Rise & Fall

Info & formaten

Creatie voor: National Geographic
Project: Vikings: The Rise & Fall
Formaten: Rich Media, Video Page Takeover, 300×600, Billboard, Rectangle

Opdrachtomschrijving:
Vikings: The Rise & Fall is een nieuwe serie van National Geographic waarin mythes over dit krijgersvolk worden doorbroken. Wij hebben hiervoor een gave HPTO, HPA , Billboard en Rectangle ontwikkeld welke het thema van de serie heel goed heeft weten te vangen.

De banners openen met een brandend National Geographic logo waarna het scherm compleet wegbrandt. Via deze Burn-reveal komen we op de eindkaart waarop het artwork van Vikings te zien is. Dit beeld hebben we dynamisch weten te maken door nog meer vuur te laten branden. Het bijzondere aan deze vlammen is dat ze voor altijd door blijven branden, mits je met muis op de banner blijft. Het is een oneindige loop waardoor je het beeld nooit zult zien verspringen of haperen. Helemaal hot!
Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!