Pathé – Display set

Info & formaten

Creatie voor: Pathé
Project: Display set
Formaten: IAB Bannerset

Opdrachtomschrijving:
In deze campagne showt Pathé de nieuwste en leukste films die in de bioscoop te zien zijn. Aan ons de vraag om hier een leuke Bannerset bij te ontwikkelen. De creaties openen met een opvallende tekstanimatie welke geïnspireerd is op de welbekende Pathé intro. Van de klant mochten wij hier ons eigen ontwerp van maken, een uitdaging die wij natuurlijk graag aan zijn gegaan! Het gevolg is een project welke perfect aansluit bij de huisstijl van Pathé.

Na de intro verschijnen ook de andere elementen in beeld waaronder een film-carrousel. Deze toont zes bioscoopfilms welke steeds opnieuw in beeld draaien. De slider loopt de eerste 30 seconden automatisch maar kan ook handmatig bediend worden. Zo kan de bezoeker rustig door alle films bladeren.

Deze IAB Bannerset hebben we ook opgemaakt voor de leukste kinderfilms van Pathé, deze set vind je hier.

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!