Spaarnelanden – GFT

Info & formaten

Creatie voor: Spaarnelanden
Project: GFT
Formaten: IAB Bannerset, waaronder billboard (970×250), rectangle (300×250), large rectangle (336×280), leaderboard (728×90), skyscrapers (120×600 en 160×600), mobile leaderboard (320×50)

Opdrachtomschrijving
Deze banners zijn in opdracht van Spaarnelanden, een bedrijft dat Haarlem en Zandvoort schoonhoudt. In deze campagne wordt gefocust op etensresten en gft afval. Want weet jij wat er met jouw afval gebeurd?

In deze creaties zijn we gegaan voor speelse animaties van de verschillende etensresten. Dit geeft het serieuze onderwerp wat komiek mee, hiermee wordt het onderwerp niet te zwaar belast. Daarnaast zorgt het natuurlijk voor een hele opvallende en leuke set om naar te kijken.

De animatie is ook doorgetrokken in een groot DOOH formaat en een social video die beide in de omgeving Haarlem en Zandvoordt worden gedraaid.

Het is een leuke manier om een serieus onderwerp te belichten!

Wil jij ook zo’n opvallende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creative studio DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creative studio graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!