24Kitchen – Guilty Pleasures seizoen 2

Info & formaten

Creatie voor: 24Kitchen
Project: Guilty Pleasures seizoen 2
Formaten: Interactive Page Takeover, animated IAB bannerset

Opdrachtomschrijving
Weet jij wat het favoriete gerecht is van verschillende BN’ers? In dit nieuwe seizoen van Guilty Pleasures op 24Kitchen, maakt Perry de Man samen met bekende Nederlanders hun favoriete (ongezonde) gerechten klaar.

Maak kennis met de verschillende recepten die in de serie gemaakt worden door middel van een interactieve quiz. De gebruiker moet de favoriete gerechten van BN’ers raden door op de juiste afbeelding te klikken.

Na het maken van een keuze krijgt de gebruiker direct te weten of het antwoord goed of fout is. Dit zorgt voor een snelle doorloop wat heel belangrijk is in online reclame uitingen. Aan het einde van de banner is je totale score nogmaals groot in beeld te zien.

De creaties zijn uiteraard geheel in de 24Kitchen stijl, met eye-catching campagnefoto’s en subtiele animaties die ook te activeren zijn wanneer je met je muis over de banner gaat.

Wil jij ook zo’n opvallende set? Neem dan met ons contact op!

Bosse Zaal account manager bij creatief bureau DSlab

Bosse Zaal
Product expert & Account Manager

Brainstorm of inspiratiesessie?

Wil je samen sparren over een mogelijke opdracht, heb je een dosis inspiratie nodig of heb je een vraag? We helpen je als creatief bureau graag op de manier die het fijnste werkt voor jou. Een video call, fysieke afspraak, mailconversatie of telefoontje zijn allemaal goed! Interesse in een uitgebreide inspiratiesessie? Lees dan hier verder.

Weet je al wat je wil? Neem dan contact op om een offerte op te vragen! Als nieuwe klant krijg je bij ons altijd een welkomstkorting, omdat wij overtuigd zijn dat wij na de eerste succesvolle campagne samen blijven werken!

Schrijf je in voor de inspiratie updates mailing!

Ontvang enkele keren per kwartaal een innoverende inspiratie update per email met gave cases, nieuwe technieken/formaten, slimme tips en nog veel meer!